QUI SOM

Assessoria a Sant Cugat

asesoría sant cugat

TRÀMIT és una assessoria a Sant Cugat per a empreses, autònoms i particulars. Disposa de diferents àrees per a l’assessoria comptable, fiscal, laboral, jurídica, gestions administratives, assegurances, trànsit i LOPD.

L’empresa va néixer a principis de 1998 a Sant Cugat del Vallès de la mà de joves professionals amb l’afany de donar assessorament empresarial multidisciplinari, eficient i personalitzat a petites, mitjanes empreses i particulars.

Des de l’inici Tràmit s’especialitza en l’oferiment d’un servei integral als emprenedors des de la idea inicial d’un determinat projecte fins a la seva implantació efectiva en el mercat, així com el procés de transformació o tancament. Els nostres serveis engloben des de la creació, comunicació, estratègia financera, econòmica, fiscal, comptable, legal i laboral i el posterior seguiment i continuïtat en tots aquests àmbits.

Gràcies a disposar d’un equip molt competitiu, actualment Tràmit és una empresa consolidada amb clients d’arreu del món que s’estan implantant als Països Catalans ajudant a molts empresaris a fer possible assolir els seus somnis i objectius.