Gestoria per a la declaració de renda i patrimoni a Sant Cugat

Icono Declaración Renta

La gestoria ofereix un servei exclusiu i personalitzat per fer la declaració de la renda i patrimoni a Sant Cugat. Gestionem i assessorem per fer la confecció de l’any en curs i/o anys anteriors. Aquests són alguns motius pels quals escollir-nos com a empresa per realitzar aquest tràmit:

  • PROFESSIONALS EXPERTS EN LA DECLARACIÓ DE RENDA DES DE FA 25 ANYS

Podem solucionar molts tipus de problemes i casuístiques diferents de la declaració de renda i patrimoni de l’any en curs o anys anteriors, l’experiència en la matèria ens avala i ens dona un coneixement cada dia superior.

 

  • CONFECCIÓ DE  DECLARACIONS DE RENDA DE NO RESIDENTS I TREBALLADORS DESPLAÇATS

Coneixem molt bé el tractament de les persones que no tenen la condició de residents i podem ajudar-los a la seva fiscalitat, tenim professionals que parlen diverses llengües, i per tant facilita la comunicació personal. Tanmateix, podem tramitar la declaració de renda de les persones que poden aplicar durant uns anys la “ llei Beckham “ i beneficiar-se d’un tractament fiscal com no resident essent resident.

 

  • CONTESTACIÓ DE REQUERIMENTS I CONFECCIÓ DE RECURSOS DE DECLARACIONS DE RENDA I PATRIMONI

Som experts en gestionar requeriments de la declaració de renda i patrimoni amb un nivell d’èxit molt alt, coneixem el procés de la AEAT i sabem la millor forma de plantejar les al·legacions i recursos.

 

  • SIMULACIONS DE DECLARACIONS DE RENDA I PATRIMONI

Durant tot l’any es produeixen canvis en les situacions personals, amb la confecció anticipada d’una simulació de declaració de renda i patrimoni es pot sovint preveure i optimitzar costos futurs.

 

  • ASSESSORAMENT FISCAL D’OPTIMITZACIÓ DE DECLARACIÓ DE RENDA I PATRIMONI

Disposem d’un equip de professionals que treballa amb rigor, agilitat i disciplina per poder oferir el millor assessorament als nostres clients i avançar-nos a totes les novetats en la matèria.

 

  • INFORMACIÓ DE LES NOVETATS EN LA DECLARACIÓ DE RENDA I PATRIMONI

Periòdicament ens comuniquem amb tots els nostres clients de renda informant de les novetats que van incorporant-se durant tot l’any i poder mantenir.

Si voleu contactar amb nosaltres, adjunteu el formulari que trobeu a continuació. 

EL TEU PROJECTE ÉS EL NOSTRE REPTE

Truca al 938 205 373, escriu un e-mail a
administracio@tramitserveis.cat o fes la teva consulta en el següent formulari:    He llegit i accepto la Política de Privacitat