Ultimes novetats

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els col·laboradors de Tràmit Sant Cugat a la teva disposició

 

Benvolguts clients, 

 

Seguint amb l’afany d’intentar oferir-vos el millor servei i el més integral possible dins dels àmbits de l’empresa i l’emprenedoria, us recordem els col·laboradors que Tràmit Sant Cugat té a la vostra disposició en els àmbits complementaris, i que creiem que us poden donar suport en moments del vostre camí empresarial.

 

Cadascun d’ells ha estat valorat i escollit minuciosament per Tràmit Sant Cugat, per la seva professionalitat, però també gràcies a la seva eficiència i proximitat en el treball, elements tots imprescindibles en l’àmbit de les petites i mitjanes empreses i els autònoms. 

 

A continuació, recordem cada especialitat en concret: 

 

  • LOPD – Font Advocats, al capdavant l’Eloi Font, advocat especialista en privacitat, propietat intel·lectual, industrial, drets d’imatge, i economia digital, elements molt necessaris en els temps actuals. 

 

  • DISSENY TIC I MARKETING DIGITAL – Welovewebs, l’Oriol i el Sergio, dirigeixen una agència de marketing digital a Barcelona que treballa per posicionar cada negoci digitalment, introduint les noves tecnologies i tècniques comercials més innovadores i que resulten més rendibles avui en dia. 

 

  • ASSEGURANCES – L´equip d´Asbert Gestió, en mans de la Miriam i el Joan, al capdavant de les millors propostes en assegurances per a empreses, oferint una relació qualitat – preu immillorable. 

 

  • SELECCIÓ DE PERSONAL – Amb l’Anna de la Cruz com a col·laboradora de referència, podreu aconseguir trobar el personal adient per la vostra organització, sense els maldecaps que genera buscar i trobar la persona correcta. Totes aquestes gestions es realitzen des de la proximitat i el contacte personal que requereixen específicament les petites i mitjanes empreses. 

 

  • ADVOCATS – L’equip d’Iván Colorado de Colorado & de Roa Advocats dona suport al nostre departament laboral en els àmbits judicials i d’estrangeria. 

 

Per qualsevol dubte o petició, podeu adreçar-vos a secretaria, on us donaran detalls del servei específic que necessiteu. 

 

Com sempre,

El vostre projecte és el nostre repte. 

 

Molt cordialment,

Tràmit Sant Cugat

 

 

 

Si necessita més informació, no dubti en contactar amb Tràmit a través de administracio@tramitserveis.cat o trucant al 93 820 53 73

Sant Cugat del Vallès a 29 d’octubre de 2021

Ultimes novetats

Posts relacionats

NOVETATS FISCALS 2024

NOVETATS FISCALS 2024

El BOE del 28/12/2023 ha publicat unes noves mesures tributàries establertes en el Reial decret llei 8/2023, de 27 de desembre. Les mesures afecten a particulars, autònoms i empreses. Els principals canvis són els següents: CRIPTOMONEDES A L'ESTRANGER Tot aquell que...