ASSEGURANÇES DE SALUT D’ALLIANZ SALUT

Les assegurances de salut et permeten tenir al teu abast un ampli ventall de professionals de la medicina i gaudir de l’atenció i serveis mèdics personalizats, ràpids i d’alt nivel.

 

Les modalitats existents són les d’un quadre mèdic tancat en el qual, obligatòriament, ens haurem de remetre per a obtenir els serveis. A més, existeix la lliure elecció de professionals i clíniques i amb la qual la companyia treballa, sent diverses per tota Espanya.

 

Així doncs, Allianz salut és una pòlissa que s’adapta a les diferents necessitats personals, econòmiques i familiars dels nostres clients.

 

En aquests moments, la sanitat pública es troba molt col·lapsada, motiu pel qual recomanem tenir una assegurança de saludt, ja sigui pròpia o la que es paga a través de l’empresa i així esta coberts si mai tenim una urgència.

 

Amb la pòlissa d’Allianz tens hospistalització il·limitada: el temps que necessitis, sense que et suposi un esforç econòmic adicional.

 

A més, si ets autònom i tributes per estimació directa tens, a més, la possibilitat de deducció de fins 500€ anuals per persona. D’altre banda, com empresa també hi ha diversos avanatatges fiscals.

 

Cal comentar que si ja tens alguna preexistència, és a dir, alguna lesió o malaltia important que hages patit, és possible que la nova asseguradora ho exclogui. Cal tenir en compte aquest aspecte abans de realitzar qualsevol canvi de mútua.

 

Si necesita més informació, no dubti en contactar amb Tràmit a través de administracio@tramitserveis.cat o trucant al 93 820 53 73

Sant Cugat del Vallès a 4 de noviembre de 2020