Ultimes novetats

ALLIANZ ASSEGURANCES: ASSEGURANCES DE VIDA PER COVID

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ALLIANZ ASSEGURANCES: ASSEGURANCES DE VIDA PER COVID

En termes generals, la branca de les assegurances de VIDA s’ha vist fortament afectada pel coronavirus. Les companyies d’assegurances de vida estan satisfent el pagament de les indemnitzacions pels casos d’assegurats morts a conseqüència de la COVID-19, assumint així les quantitats assegurades als beneficiar-vos designats en les seves pòlisses. Però hi ha un problema molt greu en moltes assegurances de vida, que NO COBREIX la mort per COVID (pandèmia). ALLIANZ cobreix la mort per qualsevol causa.

Això significa que, en els moments tan delicats que travessa el nostre país, aquest tipus d’assegurances poden convertir-se en una taula de salvació per a moltes famílies, ja que el cobrament de la indemnització, almenys, els pot servir per a alleujar la incertesa econòmica familiar generada per la sacsejada que la COVID-19 està deixant a nivell global.

La nostra assegurança de Allianz vida SÍ que cobreix l’assegurança de mort per Covid, a banda de moltes altres causes per mort o invalidesa que cobrim. Sabem que són temes complicats a tractar però és molt important deixar a la nostra família una bona assegurança.

Aquest tipus d’assegurances no nomçes es troben dissenyats per a proporcionar recursos econòmics als familiars en cas de mort, sinó que també poden oferir ingressos econòmics en els supòsits de invalidesa permanent generada per possibles seqüeles derivades del coronavirus o d’un agreujament d’una malaltia preexistent que a conseqüència d’haver passat el COVID-19 ha desencadenat una malaltia permanent.

De vegades, els beneficiaris d’aquestes assegurances de vida no es plantegen o desconeixen si el difunt tenia o no contractat una assegurança d’aquest tipus. Això porta a no reclamar el seu capital a la companyia asseguradora i per tant, a no cobrar la indemnització econòmica que legalment pogués correspondre’ls.

Per això, perquè aquesta situació no es produeixi es va crear el Registre de contractes d’assegurances de cobertura de defunció, que és un òrgan on apareixen registrats públicament els contractes d’assegurances de vida i que depèn del propi Ministeri de Justícia. Aquest registre té com a finalitat el facilitar la informació precisa perquè els possibles beneficiaris puguin constatar si existeix una assegurança i amb quina entitat asseguradora es tenia. D’aquesta manera, es podria instar la corresponent reclamació de la prestació derivada del contracte d’assegurança de vida.

 

Si necessita més informació, no dubti en contactar amb Tràmit a través de administracio@tramitserveis.cat o trucant al 93 820 53 73

Sant Cugat del Vallès a 16 de noviembre de 2020

Ultimes novetats

Posts relacionats

NOVETATS FISCALS 2024

NOVETATS FISCALS 2024

El BOE del 28/12/2023 ha publicat unes noves mesures tributàries establertes en el Reial decret llei 8/2023, de 27 de desembre. Les mesures afecten a particulars, autònoms i empreses. Els principals canvis són els següents: CRIPTOMONEDES A L'ESTRANGER Tot aquell que...