Ultimes novetats

Com funcionen les Línies ICO a través de la mediació de les entitats de crèdit

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Com funcionen les Línies ICO a través de la mediació de les entitats de crèdit

 

Les Línies ICO són ​​línies de finançament amb les que ICO facilita fons amb la intermediació de les entitats de crèdit.

No importa si la teva empresa és gran o petita; ni el sector al que et dediquis; o si vols actuar a Espanya o en una altra part de món. Hi ha una Línia ICO per a cada empresari, autònom, emprenedor o negoci. L’important és que les Línies ICO financen la teva activitat a curt, mitjà o llarg termini, per a qualsevol tipus d’inversió i en condicions competitives.

 

Pas 1: INFORMA’T EN ICO. Consulta les opcions disponibles Atenció al Client d’ICO al telèfon gratuït: 900 121 121
Pas 2: ACUDEIX AL TEU BANC. Dirigeix-te a la teva oficina bancària i explica’ls els teus plans i, allà, l’entitat de crèdit estudiarà el projecte.
Pas 3: SOL·LICITA LA LÍNIA ICO. Signa l’acord en el teu banc i rep el finançament ICO, que farà possible el futur que persegueixes.
Una vegada que l’operació és aprovada, les entitats formalitzen el contracte corresponent amb el seu client, amb els fons que l’ICO lliura als bancs.

 

 

EL TEU PROJECTE ÉS EL NOSTRE REPTE

Truca al 938 205 373, escriu un e-mail a
administracio@tramitserveis.cat o fes la teva consulta en el següent formulari:  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Ultimes novetats

  Posts relacionats

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  El Consell de ministres ha aprovat el 14 de febrer de 2023 la pujada del Salari Mínim Interprofessional en un 8%, amb efectes retroactius des de l'1 de gener d'enguany. Vol dir que tots els treballadors que cobrin per sota aquest salari a jornada completa, se li haurà...

  CAPITALITZACIÓ DE L’ATUR

  CAPITALITZACIÓ DE L’ATUR

  Capitalitzar l'atur és una forma de suport a persones desocupades interessades a iniciar el seu propi negoci com a autònom o soci d'una S. L i ajudar-les així a fer front a la inversió necessària per a crear un negoci. Ja que aquesta opció els permet cobrar en un sol...