Ultimes novetats

Com funcionen les Línies ICO a través de la mediació de les entitats de crèdit

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Com funcionen les Línies ICO a través de la mediació de les entitats de crèdit

 

Les Línies ICO són ​​línies de finançament amb les que ICO facilita fons amb la intermediació de les entitats de crèdit.

No importa si la teva empresa és gran o petita; ni el sector al que et dediquis; o si vols actuar a Espanya o en una altra part de món. Hi ha una Línia ICO per a cada empresari, autònom, emprenedor o negoci. L’important és que les Línies ICO financen la teva activitat a curt, mitjà o llarg termini, per a qualsevol tipus d’inversió i en condicions competitives.

 

Pas 1: INFORMA’T EN ICO. Consulta les opcions disponibles Atenció al Client d’ICO al telèfon gratuït: 900 121 121
Pas 2: ACUDEIX AL TEU BANC. Dirigeix-te a la teva oficina bancària i explica’ls els teus plans i, allà, l’entitat de crèdit estudiarà el projecte.
Pas 3: SOL·LICITA LA LÍNIA ICO. Signa l’acord en el teu banc i rep el finançament ICO, que farà possible el futur que persegueixes.
Una vegada que l’operació és aprovada, les entitats formalitzen el contracte corresponent amb el seu client, amb els fons que l’ICO lliura als bancs.

 

 

Ultimes novetats

Posts relacionats

NOVETATS FISCALS 2024

NOVETATS FISCALS 2024

El BOE del 28/12/2023 ha publicat unes noves mesures tributàries establertes en el Reial decret llei 8/2023, de 27 de desembre. Les mesures afecten a particulars, autònoms i empreses. Els principals canvis són els següents: CRIPTOMONEDES A L'ESTRANGER Tot aquell que...