Ultimes novetats

ALLIANZ ASSEGURANCES: CYBER ASSEGURANCES

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ALLIANZ ASSEGURANCES: CYBER ASSEGURANCES

Cada dia sorgeixen nous perills cibernètics que difícilment es poden quantificar mitjançant estadístiques o estudis: robatoris de bases de dades, pèrdues de contrasenyes, virus informàtics, correus electrònics fraudulents,… són alguns dels riscos als quals una empresa es veu exposada. Com a exemple, durant 2019 el 34% de les empreses a Espanya va patir una interrupció de les seves operacions i un 48% van perdre informació confidencial.

Aquest escenari ens porta a qüestionar-nos si les ciber amenaces poden incidir sobre una empresa, la pregunta que hem de formular-nos és quan succeirà i si l’organització comptarà amb els mecanismes adequats per a gestionar un Ciberatac. I ara més que mai, amb el teletreball a causa del Covid és molt important assegurar la tranquil·litat tant dels nostres treballadors en remot com de la nostra empresa.

Per a això tenim l‘assegurança Allianz Cyber Plus, que està dirigida a PIMES I AUTÒNOMS.

Amb la finalitat d’adaptar-se a les necessitats dels clients, Allianz Cyber Plus ofereix 4 modalitats de contractació amb responsabilitats civils des de 150.000 euros fins a 600.000 euros, depenent la modalitat de contractació.

Allianz Cyber Plus cobreix:

 • Les reclamacions contra l’assegurat per actes propis, dels seus empleats o de proveïdors externs que suposin una violació de dades. Referent a la responsabilitat de l’assegurat per actes del proveïdor de serveis externs i sempre que l’assegurat resulti civilment responsable, aquesta garantia actuarà amb caràcter subsidiari i en excés de les pòlisses que el proveïdor de serveis externs pogués tenir contractades.
 • Les reclamacions contra l’assegurat per un acte incorrecte contra la seguretat de la xarxa, sigui propi, dels seus empleats o de proveïdors externs.
 • La Pèrdua d’aquells Beneficis en els quals hagués incorregut l’Assegurat durant el Període d’indemnització com a resultat directe de la fallada i/o inutilització total o parcial del Sistema informàtic de l’Assegurat Descobert per primera vegada per un Incident de Seguretat.
 • Posa al servei dels seus assegurats una plataforma digital interactiva d’autoservei en Ciberseguretat, la qual permet agilitar la gestió online i integrada dels serveis contractats. Les PIMES I AUTÒNOMS comptarà, a més, amb un canal de contacte directe que respondrà a les seves consultes i necessitats. En tot moment, la plataforma permet entrar en contacte via xat amb un expert que li solucionarà tots els dubtes, requeriments o queixes.

Allianz, buscant una millora en l’experiència de l’usuari, posa a la disposició de les PIMES I AUTÒNOMS experts que orientaran sobre l’ús de les eines, estatus de serveis i resolució de problemes en el menor temps possible.

D’una banda el seu caràcter de “nou risc” fa que moltes empreses no estiguin encara protegides i podem oferir-los una solució. D’altra banda, ens pot servir de porta d’entrada a empreses en les quals amb els productes tradicionals no hàgim pogut accedir.

El Reglament General de Protecció de Dades estableix rigorosos requisits i severes sancions en cas d’incompliment, per la qual cosa suposa un argument important tenir una assegurança de CIBER ASSEGURANÇA.

 

Si necessita més informació, no dubti en contactar amb Tràmit a través de administracio@tramitserveis.cat o trucant al 93 820 53 73

Sant Cugat del Vallès a 16 de noviembre de 2020

EL TEU PROJECTE ÉS EL NOSTRE REPTE

Truca al 938 205 373, escriu un e-mail a
administracio@tramitserveis.cat o fes la teva consulta en el següent formulari:  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Ultimes novetats

  Posts relacionats

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  El Consell de ministres ha aprovat el 14 de febrer de 2023 la pujada del Salari Mínim Interprofessional en un 8%, amb efectes retroactius des de l'1 de gener d'enguany. Vol dir que tots els treballadors que cobrin per sota aquest salari a jornada completa, se li haurà...