Ultimes novetats

MODEL 233

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MODEL 233

Les llars d’infants o centres infantils autoritzats, han de presentar una declaració informativa sobre els menors i les despeses que donin dret a l’aplicació de l’increment de la deducció per maternitat. (Les dones amb fills menors de tres anys amb dret a l’aplicació del mínim per descendents, que realitzin una activitat per compte propi o aliè per la qual estiguin donades d’alta en el règim corresponent de la Seguretat Social o mutualitat, poden minorar la quota diferencial del seu IRPF fins a 1.000 euros anuals per cada fill menor de tres anys quan satisfacin despeses de custòdia en guarderies o centres d’educació infantil autoritzats.) L’any en el qual el fill menor compleixi tres anys, podran aplicar la deducció respecte de les despeses incorregudes amb posterioritat a l’acompliment d’aquesta edat fins al mes anterior a aquell en que pugui començar el segon cicle d’educació infantil.

 

Per tant, la Declaració informativa per despeses en llars d’infants o centre d’educació infantil autoritzats -Model 233- l’han presentar EXCLUSIVAMENT, les guarderies o centres d’educació infantil autoritzats, no els progenitors.

 

 • Identificació (NIF, nom i cognoms) de la mare o persona que té atribuïda la guarda i custòdia en exclusiva.
 • Identificació (NIF, nom i cognoms) de l’altre progenitor.
 • Identificació (nom, cognoms, data de naixement i, si s’escau, NIF) de l’menor de 3 anys.

 

També s’inclouran els menors de 3 anys inscrits al centre que compleixin tres anys en l’exercici: en aquest cas la informació s’ampliarà als mesos posteriors a l’acompliment d’aquesta edat fins al mes anterior a aquell en que el menor pugui començar el segon cicle d’educació infantil.

 

S’indicaran els mesos complets a la guarderia / centre d’educació infantil.

S’entenen inclosos els mesos contractats per complet tot i que part dels mateixos tinguin el caràcter de no lectius.

 

– Despeses anuals pagats a la llar d’infants / centre d’educació infantil.

Per a la determinació d’aquest import NO es tindran en compte (és a dir, no es restaran de el cost total) les quantitats abonades per l’empresa en la qual treballen la mare, pare, adoptant, tutor o acollidor de el menor ni les quantitats subvencionades satisfetes a l’escola bressol / centre d’educació infantil (aquestes últimes s’emplenessin en el camp següent).

És a dir, en aquest camp s’ha de consignar l’import total de la llar d’infants, independentment que una part d’aquest import estigui subvencionat o sigui satisfet per l’empresa en la qual treballi qualsevol dels progenitors o tutors.

 

– Import subvencionat: l’import subvencionat que s’aboni directament a la llar d’infants / centre d’educació infantil autoritzat.

El termini de presentació de el Model 233 serà el mes de gener de cada any en relació amb la informació corresponent a l’any immediatament anterior.

EL TEU PROJECTE ÉS EL NOSTRE REPTE

Truca al 938 205 373, escriu un e-mail a
administracio@tramitserveis.cat o fes la teva consulta en el següent formulari:  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Ultimes novetats

  Posts relacionats

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  El Consell de ministres ha aprovat el 14 de febrer de 2023 la pujada del Salari Mínim Interprofessional en un 8%, amb efectes retroactius des de l'1 de gener d'enguany. Vol dir que tots els treballadors que cobrin per sota aquest salari a jornada completa, se li haurà...

  CAPITALITZACIÓ DE L’ATUR

  CAPITALITZACIÓ DE L’ATUR

  Capitalitzar l'atur és una forma de suport a persones desocupades interessades a iniciar el seu propi negoci com a autònom o soci d'una S. L i ajudar-les així a fer front a la inversió necessària per a crear un negoci. Ja que aquesta opció els permet cobrar en un sol...