Ultimes novetats

Nou servei TIC a Tràmit Sant Cugat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nou servei a Tràmit Sant Cugat

ÀREA TIC

El servei TIC permet oferir eines simples que aporten molt a tota empresa. El món està evolucionant cada cop més ràpid envers les noves tecnologies, i adaptar una empresa a les mateixes pot suposar un gran increment en l’oferta de valor d’aquestes.

Amb les noves tecnologies es poden fer coses conegudes com pàgines web adaptades a dispositius mòbils i a captar clients així com un correcte posicionament als cercadors més potents, elements que permeten fer créixer un negoci amb inversió mínima.

Més enllà d’això, hi ha moltes tasques que poden ésser automatitzades com ara la gestió de personal, inventaris o inclús tasques administratives repetitives que es poden reduir a un clic. Segons com, amb una correcta estructura i ús de la tecnologia, es pot gestionar el creixement amb inversions mínimes i de manera professional. També, podem emprar la tecnologia per reduir errors o tenir una visió global tant de la informació, l’estat de l’empresa i molts altres elements cada dia més fonamentals per donar el millor servei a clients cada cop millor acostumats.

Una dada important és que les multinacionals cada cop estan més presents al mercat de proximitat, amb grans exemples com Amazon, que està acabant amb petits comerços que tota la vida han treballat de la mateixa manera. Això mateix passa cada cop a més sectors i de manera més accelerada. Aquest fenomen es dóna clarament per la presència digital i l’ús de sistemes d’automatització per la correcta gestió i integració al mercat d’aquestes grans empreses. Una de les maneres que té el petit negoci de tirar endavant és adaptar-se i obtenir l’avantatge local per mantenir el seu negoci. Mitjançant un servei TIC adaptat a la petita empresa i pensat per a ser totalment assequible i assumible es pot arribar a fer una gran diferència.

A continuació, un exemple de posicionament web a Google per sobre de grans empreses (el domini ha estat eliminat per raons de privacitat):

En la següent imatge es mostra un exemple d’ús de disseny i fotografia per tal d’atraure al client i donar la imatge més professional.

Si necesita més informació, no dubti en contactar amb Tràmit a través de administracio@tramitserveis.cat o trucant al 93 820 53 73

Sant Cugat a 08 d’octubre 2020

EL TEU PROJECTE ÉS EL NOSTRE REPTE

Truca al 938 205 373, escriu un e-mail a
administracio@tramitserveis.cat o fes la teva consulta en el següent formulari:  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Ultimes novetats

  Posts relacionats

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  PUJADA DEL SALARI MÍNIM EN 2023

  El Consell de ministres ha aprovat el 14 de febrer de 2023 la pujada del Salari Mínim Interprofessional en un 8%, amb efectes retroactius des de l'1 de gener d'enguany. Vol dir que tots els treballadors que cobrin per sota aquest salari a jornada completa, se li haurà...

  CAPITALITZACIÓ DE L’ATUR

  CAPITALITZACIÓ DE L’ATUR

  Capitalitzar l'atur és una forma de suport a persones desocupades interessades a iniciar el seu propi negoci com a autònom o soci d'una S. L i ajudar-les així a fer front a la inversió necessària per a crear un negoci. Ja que aquesta opció els permet cobrar en un sol...