Ultimes novetats

Pròrroga dels ERTO fins al 31 de gener de 2021

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pròrroga dels ERTO

Pròrroga automàtica de tots els ERTO de força major vigents.

Només gaudiran d’exoneracions aquelles empreses amb una activitat enquadrada en una de les 42 activitats IDCNAE o aquelles que depenguin directament o indirectament i majoritàriament, de les empreses incloses en aquest o formin part de la cadena de valor (quan la facturació del 2019 s’ha generat almenys en un 50% en operacions realitzades de forma directa amb les incloses en el llistat CNAE).

Nous ERTO:

Per impediment: s’adreça a empreses que no puguin desenvolupar la seva activitat com a conseqüència de les noves restriccions o mesures adoptades, tant per autoritats nacionals com estrangeres, a partir de l’1 d’octubre de 2020.

  • Tindran una exoneració en les seves cotitzacions a la Seguretat Social durant el període de tancament i fins el 31 de gener de 2021, que serà de el 100% de l’aportació empresarial durant el període de tancament i fins al 31 de gener si tenen menys de 50 treballadors i del 90% si tenen 50 treballadors o més.

Per limitacions: es refereix a aquelles empreses que vegin limitat el desenvolupament de la seva activitat en alguns dels seus centres de treball com a conseqüència de decisions o mesures adoptades per autoritats espanyoles podran sol·licitar a l’autoritat laboral. En aquest cas, les exoneracions en les cotitzacions a la Seguretat Social per als treballadors suspesos seran decreixents entre els mesos d’octubre de 2020 i gener de 2021.

  • En aquest cas, les exoneracions en les cotitzacions a la Seguretat Social per als treballadors suspesos seran decreixents entre els mesos d’octubre de 2020 i gener de 2021 en base als següents percentatges:

 

 

Si necessita més informació, no dubti en contactar amb Tràmit a través de administracio@tramitserveis.cat o trucant al 93 820 53 73

Sant Cugat a 07 d’octubre 2020

Ultimes novetats

Posts relacionats

NOVETATS FISCALS 2024

NOVETATS FISCALS 2024

El BOE del 28/12/2023 ha publicat unes noves mesures tributàries establertes en el Reial decret llei 8/2023, de 27 de desembre. Les mesures afecten a particulars, autònoms i empreses. Els principals canvis són els següents: CRIPTOMONEDES A L'ESTRANGER Tot aquell que...