Promoció abril: revisió Web amb un 20% de descompte

Aprofita aquests dies per adaptar els requisits legals de la teva pàgina web. El millor moment per invertir i millorar el teu lloc web promovent els canvis necessaris.

 

1.Promoció abril: revisió Web amb un 20% de descompte

Consultoria estratègica

Anàlisi legal Web

Revisió final i concreció de requeriments

 

Consultoria estratègica:

Els nostres experts legals analitzaran teva pàgina Web i t’assessoraran en el compliment normatiu del què sigui necessari. T’ajudarem a que el teu lloc Web estigui totalment actualitzat.

 

Anàlisi legal Web:

Analitzarem el nivell de compliment legal de la teva pàgina Web, identificant els elements rellevants i elaborant tots aquells textos que siguin necessaris.

Portarem a terme una anàlisi del compliment legal del teu lloc Web, i elaborarem els documents legals necessaris. Segons el cas podran ser: l’Avís legal de la teva pàgina Web, la Política de privacitat, la Política de Cookies, i els Termes i condicions necessaris si disposes d’un comerç electrònic.

 

Revisió final i concreció de requeriments

 Revisarem la implementació dels canvis que t’haguem recomanat efectuar a la teva pàgina Web, i concretarem el nivell de compliment remarcant els elements necessaris perquè el teu lloc Web quedi totalment adequat.

 

Pots sol·licitar més informació i un pressupost personalitzat en lopd@tramitserveis.cat

Només durant el mes d’abril