Ultimes novetats

ALLIANZ: Primera Marca Asseguradora Del Món

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Allianz, la marca asseguradora més valuosa del món, segons Interbrand

 

 

Allianz ha ascendit des del lloc 49 de l’any passat al 43 de 2019, convertint-se així en la marca asseguradora més valuosa del món, segons l’informe ‘Best Global Brands 2019′, publicat per Interbrand.

 

Interbrand assenyala entre els factors de fortalesa més destacats d’Allianz la transparència i el compromís amb la marca, en l’àmbit intern, i la presència, en el context extern.

 

El rànquing que, anualment, elabora Interbrand es basa en tres components: l’acompliment financer dels productes i serveis de marca; el paper que exerceix la marca per influir en l’elecció del client i la força que la marca té per imposar un preu premium o assegurar guanys a l’empresa.

EL TEU PROJECTE ÉS EL NOSTRE REPTE

Truca al 938 205 373, escriu un e-mail a
administracio@tramitserveis.cat o fes la teva consulta en el següent formulari:  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Ultimes novetats

  Posts relacionats

  NOVETATS FISCALS 2024

  NOVETATS FISCALS 2024

  El BOE del 28/12/2023 ha publicat unes noves mesures tributàries establertes en el Reial decret llei 8/2023, de 27 de desembre. Les mesures afecten a particulars, autònoms i empreses. Els principals canvis són els següents: CRIPTOMONEDES A L'ESTRANGER Tot aquell que...