Ultimes novetats

ASSEGURANÇES PER A ANIMALS DE COMPANYIA – ALLIANZ

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ASSEGURANÇES PER A ANIMALS DE COMPANYIA – ALLIANZ

Conviure amb un animal de companyia comporta una gran responsabilitat, tant per les cures que comporta com per les obligacions legals que cal complir.

Així doncs, tant si estàs pensant en adquirir o adoptar a un gos o un gat, com si ja convius amb ells, és important que coneguis la normativa respecte a la tinença responsable d’animals.

Si tens un gos de raça potencialment perillosa és obligatori tenir una assegurança de responsabilitat civil. També és obligatori en determinades comunitats autònomes com el País Vaco o Madrid, en els casos del qual haurien de tenir contractat aquest segur tant si és de raça perillosa com si no.

Amb l’assegurança de llar de Allianz, està cobert l’assegurança de Responsabilitat Civil per a un animal, sempre que el gos pesi menys de 20 quilograms i sempre que aquest no sigui de raça perillosa. A més, amb aquesta pòlissa, cobrirà la responsabilitat civil cap a tercers, és a dir, qualsevol acció que l’animal pugui realitzar a un tercer, sigui persona, animal o cosa.

El text legal considera potencialment perillosos els gossos que compleixin totes o la majoria d’aquestes característiques (mirar el BOE si teniu dubtes):

1) Forta musculatura, aspecte poderós, robust, configuració atlètica, agilitat, vigor i resistència.

2) Marcat caràcter i gran valor.

3) Cabells curts.

4) Perímetre toràcic comprès entre 60 i 80 centímetres, altura a la creu entre 50 i 70 centímetres i pes superior a 20 kg.

5) Cap voluminós, cuboide, robusta, amb crani ample i gran i galtes musculosas i bombades. Mandíbules grans i fortes, boca robusta, ampla i profunda.

6) Coll ample, musculoso i curt.

7) Pit massís, ample, gran, profund, costelles arquejades i llom musculado i curt.

8) Extremitats anteriors paral·leles, rectes i robustes i extremitats posteriors molt musculosas, amb potes relativament llargues formant un angle moderat.

Encara que la teva mascota no sigui un gos potencialment perillós, nosaltres recomanem comptar amb una assegurança de mascotes, ja que els amos són els responsables de qualsevol perjudici que pugui causar l’animal.

Si necessita més informació, no dubti en contactar amb Tràmit a través de administracio@tramitserveis.cat o trucant al 93 820 53 73

Sant Cugat del Vallès a 09 de febrer de 2021

Ultimes novetats

Posts relacionats

NOVETATS FISCALS 2024

NOVETATS FISCALS 2024

El BOE del 28/12/2023 ha publicat unes noves mesures tributàries establertes en el Reial decret llei 8/2023, de 27 de desembre. Les mesures afecten a particulars, autònoms i empreses. Els principals canvis són els següents: CRIPTOMONEDES A L'ESTRANGER Tot aquell que...